Paltzstraat 8, 5371 EC Ravenstein

Bel ons: 06 526 456 60

Diensten

Gas, Water & Sanitair

Gas water sanitair

Gas, Water & Sanitair

Bij Van Der Venne Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van nieuwe gas- of waterleidingen of voor het uitbreiden of omleggen ervan. Wij kunnen u een deskundig advies geven over de mogelijkheden om vervolgens alle leidingen professioneel aan te leggen. Wij installeren volledige waterinstallaties in woningen van nieuwbouwprojecten, kantoor- en bedrijfspanden en zelfs vakantieparken.

Voor het aan- of verleggen van waterleidingen gebruiken we steeds meer kunststof leidingsystemen. Deze duurzame leidingen hebben een lange levensduur en zijn bovendien eenvoudiger te installeren. Om kalkaanslag te voorkomen is het plaatsen van een waterontharder dan een verstandige keuze. Onze waterontharders verwijderen kalk en magnesium uit het kraanwater nog voordat het water de leiding van uw pand inkomt.

Wij werken dagelijks met sanitair. Of het nu gaat om een basic praktische uitgevoerde doucheruimte voor een vakantiewoning of een luxe wellness badkamer met stoomdouche, sauna of massage bad voor een luxe villa. Maar we realiseren ook moderne toiletruimtes in kantoren of winkelpanden. Altijd passend binnen het project zowel qua stijl als in financieel opzicht. Professioneel maatwerk!

Cv-ketels

Cv-toestellen kunnen als aanvulling dienen op een luchtverwarmingsinstallatie, vloerverwarming, warmwatervoorziening of decorradiatoren. De cv-ketel maakt het mogelijk om in combinatie met luchtverwarming altijd te zorgen voor een comfortabele temperatuur van de toevoerlucht.

Nefit cv-ketel

Duurzaam warm water comfort

De bekende boilers en geisers maken plaats voor nieuwe milieuvriendelijke producten met een hoog rendement. Zoals de zonnecollectoren en de zonneboiler die de gratis warmte van de zon gebruiken om het water op te warmen. Er zijn verschillende zonnesystemen vanaf eenpersoonshuishoudens tot grote productiebedrijven.

Ook zijn er combitoestellen leverbaar met ingebouwde boiler, die bijzonder geschikt zijn voor een optimale warmtevoorziening. Doordat het warme water altijd wordt na verwarmd heeft het meteen de gewenste temperatuur, ook als de eventuele boiler even niet genoeg warm water heeft.

Als voorraadboiler

Door een slimme constructie is het mogelijk om zonneboilers niet alleen als voorverwarmer voor de cv-ketel te gebruiken, maar ook als voorraadboiler. Hiermee combineren we een hoog tapwatercomfort met een hoge energiebesparing!

Complete verzorging sanitair

Voordat we beginnen maken we altijd eerst een capaciteitsberekening, waarna we de mogelijkheden van de sanitaire ruimte(s) in kaart kunnen brengen. Daarna kunnen we de ontwerpen maken en u een passend advies geven. Wanneer u dat wenst offreren wij een complete aanneemsom voor de gehele realisatie van alle gewenste sanitaire ruimtes. U krijgt een complete badkamer, douche en/of toilet inclusief montage en betegeling door onze eigen vakmensen. Volledige ontzorging van begin tot eind!

After-sales

Wij leveren after-sales, correcte service en garantie op alle door ons geleverde materialen en arbeid. Ook bij een turn-key project bieden wij u alle voordelen van ontwerp tot en met het juiste advies. Indien gewenst bieden wij u ook de opties in technische maatvoeringen en/of tekeningen.