Paltzstraat 8, 5371 EC Ravenstein

Bel ons: 06 526 456 60

Diensten

Verwarming

Atag verwarming

Verwarming

Van Der Venne Installatietechniek biedt mooie technische & duurzame oplossingen op het gebied van verwarming, cv installaties & industriele toepassingen.

Cv-ketels

De meest geplaatste ketels zijn natuurlijk de energiezuinige HR-ketels. Wij combineren ze ook wel met warmtepompen of zonnecollectoren voor een nog hoger rendement. Eventueel kunnen we ze ook instellen voor andere gassoorten, zoals bijvoorbeeld biogas. Duurzame ketels zijn ook uit te breiden met (hybride) warmtepompen, die op elektriciteit werken. In dat geval kiezen we ervoor dat de Cv-ketel alleen bijspringt als dat nodig is.

Omdat vanaf 2020 woningcorporaties gemiddeld Energielabel B moeten hebben voor hun woningen plaatsen wij ook speciaal ontworpen ketels voor renovatieprojecten.

Nefit cv-ketel

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een comfortabele manier om uw woon/leefruimte te verwarmen. Door een spiraalvorming leidingsstelsel onder uw vloer aan te brengen kunt u een ruimte gelijkmatig verwarmen. Afhankelijk van de wensen leggen wij verschillende systemen aan.

Luchtverwarming

Voor een ideaal binnenmilieu: zuivere lucht en een goede luchtvochtigheidsgraad. Door de geruisloze constante luchtverversing en -filtering van luchtverwarming is een gezonde zuivere lucht zonder schadelijke stofdeeltjes gegarandeerd. We kiezen hiervoor als alle ruimtes snel op temperatuur moeten kunnen komen, bijvoorbeeld in een kantorencomplex. Het hoge rendement van de luchtverwarmer houdt de stookkosten bovendien laag.

Industriële verwarming

Afhankelijk van het gebruik zal er in Industriële omgevingen veelal gekozen worden voor of luchtverwarming of stralingsverwarming. Beide technieken hebben hun voor- en nadelen. Bij luchtverwarming is het van groot belang om de verwarmde lucht op een goede wijze ten opzichte van de ruimte indeling en het ruimte gebruik in te brengen. Een goed luchtverdeelplan is dan ook van groot belang. In veel verschillende industriële hallen vindt stralingsverwarming plaats. Voor het snel opwarmen van slechts een deel van de werkplekken die gesitueerd zijn in grote ruimten, adviseren wij stralingsverwarming dat een aanzienlijke besparing op de stookkosten zal opleveren.